Конгресен Туризъм

 

Позволете на Конгрес тур да планира следващото Ви голямо събитие! Ще се срещнем лично с Вас → ще изслушаме вашите идеи и виждания → ще предоставим най-доброто спрямо зададените от Вас параметри → гарантирано най-доброто събитие!

Конференции

След като внимателно сме се запознали с нуждите и желанията ви, ще предложим избор измежду най-подходящите места за вашата фирмена конференция или конгрес. Целта ни е да имате максимално богат избор.
Ще Ви предложим също:

  • Технически детайли необходими за провеждането на мероприятието;
  • Кетъринг по време на мероприятието;
  • Съпътстващи програми за участници и придружаващи лица;
За вас остава да бъдете съсредоточени върху деловите си задължения по време на събитието, повишавайки ефективността на работната среща. Провеждането на семинари и обучения е важно за всяка една компания и организация. Ние ще помислим вместо Вас за организацията на събитието.

Семинари

Провеждането на семинари и обучения е важно за всяка една компания и организация. Ние ще се погрижим вместо Вас за организацията на събитието, както следва:

  • Събирането на всички технически детайли необходими за провеждането на мероприятието;
  • Относно Вашите изисквания и бюджет да се избере подходящо място за провеждане на мероприятието;
  • Регистриране и транспорт на участниците;
  • Кетъринг по време на мероприятието;
  • Съпътстващи програми за участници и придружаващи лица;
Работейки с нас Вие сте спокойни и обкръжени от комфорт, съсредоточени върху обучението, за да повишите ефективността на срещите по време на събитието, постигайки целите си.

Тийм Билдинг

Тийм билдинг програмите са важна част от всяка фирма, те изграждат доверието между служителите, подобряването на комуникативността в компанията, сътрудничеството и добрата комуникация между отделите.Приятелски отношения между тях и мотивацията за по-добра екипна работа се оформят в неформална среда и това води до по-добра продуктивност и приятна среда за ежедневни професионални задължения.
Ние ще ви помогнем да проведете вашият тийм билдинг по най-подходящия начин за компанията Ви и според вашите виждания и нужди.

Кетъринг

Предлагаме цялостен кетъринг за избрано от вас събитие. Относно Вашите изисквания и бюджет ние ще се погрижим вместо вас.